Angelina Jolie, Brad Pitt’i hatırlatan dövmelerini sildirmek istiyor

Güzel oyuncu, Brad Pitt zamanında yaptırdığı dövmelerden bazılarını sildirmek istiyor.

Son zamanlarda ünlü isimler Angelina Jolie ve Brad Pitt magazin gündeminden kolay kolay düşmüyor. Aldatma konusu, çocukların velayeti, Pitt’in yasak aşkları derken şimdide Brad’in izlerini tamamen silmeye çalışan Jolie tarafından ilginç bir olayla gündeme geldi.

Ayrılmaları dünya çapında ses getiren Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti sıra dışı bir konuyla tekrar gündeme gelmeyi başardı. Ünlü yıldızın beli, kolları, kasığı, sırtı dahil olmak üzere pekçok yerinde dövme bulunuyor. Angelina, Pitt zamanında yaptırdığı dövmelerden bazılarını sildirmek istiyor.

Dövmeler Angelina Jolie’nin hayatında birer sembolü ifade ediyordu. Fakat artık dövmeler Jolie için acı verici duruma gelmiş durumda. En kısa sürede Pitt’i hatırlatan dövmeyi sildirmek istiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.