Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu

Oyuncu Alina Boz, YouTube’da yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk oldu. Kendisiyle ilgili merak edilenlere yanıt veren Boz, özel hayatı hakkında şaşırtan bir itirafta da bulundu.

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’le uzun süredir aşk yaşayan Boz, “Benim hiç date’im yok. İki tane uzun ilişkim oldu” dedi. Rusya’da doğan ve 7 yaşında ailesiyle Türkiye’ye gelen Boz çocukken pilot olmak istediğini de söyledi: “Lisedeyken pilot olmak istiyordum. Ancak Türk kimliğim yoktu, Türk olmayanlar havacılık okullarına giremiyormuş.

blank
Alina Boz – Mithat Can Özer

‘SEZEN AKSU’YU ÇOK SEVERİM’

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’le aşk yaşayan oyuncu, en sevdiği şarkıcıları sıralarken Aksu’yu da saydı: “MFÖ ve Athena’yı severim. Sezen Aksu’yu da çok severim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.