2. sezonu heyecanla beklenen dizisi Aşk 101’in çekimleri tamamlandı

Netflix’in 2. sezonu heyecanla beklenen dizisi Aşk 101’in çekimleri tamamlandı. Başlaması heyecanla beklenen projenin yayın tarihi belli oldu.

Başrollerinde Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Netflix dizisi Aşk 101, 2. sezonu merakla beklenen işler arasında yer alıyordu. 1990’lı yılların sonlarında liseye giden ve çeşitli problemlere sahip 5 öğrencinin, okuldan atılmamak için çeşitli planları hayata geçirmelerini konu alan Aşk 101, 2. sezonuyla yeniden ekranda olmaya hazırlanıyor. Dizinin çalışmaları devam ederken, yeni sezon yayın tarihiyle ilgili de açıklama yapıldı. Dizinin izleyicileri de, 2. sezon yayın tarihini araştırmaya başladılar.

AŞK 101 KONUSU

Sinan, Osman, Kerem, Eda ve Işık aynı lisede okuyan 5 arkadaştır. Kerem okulun sahibinin oğludur ve öfke problemleri yaşamaktadır. Eda zengin bir ailenin kızıdır. Grafik okumak istemektedir ve aşırı ilgi görmenin vermiş olduğu bir şımarıklığa sahiptir. Sahip olduklarının vermiş olduğu rahatlık hayata karşı tatminsiz olmasına neden olmaktadır.

blank

Osman, bahis oyunları oynatan bir öğrencidir. Sinan, anne ve babası tarafından terk edilmiş ve sosyal olarak kendisini bir buhranın içerisine sokmuş, psikolojik gel-gitleri olup kendisini yalnız hisseden bir varlıktır.

Bu 4 çocuğun içerisinde en sağlıklı görünen ise Işık’tır. Aşırı çalışkan ve uysal bir kız çocuğu olan İpek’in tek sorunu; ailesine karşı kendisini daima sorumlu hissetmesi, layık olmaya çalışma mücadelesi içerisinde olmasıdır.

Kerem, Eda, Osman ve Sinan’ın problemli öğrenciler olmaları ve Işık’ın, Sinan’a olan beğenisinden ötürü kendisini bu grubun içerisine dahil etmesi sonucu olaylar gelişir. Okuldan atılmak istenen bu 5 çocuğun, buna engel olabilmek için tek sığındıkları kişi öğretmenleri Burcu’dur. Ancak Burcu evlenecektir ve okuldan ayrılması söz konusudur.

Aşk 101

Burcu’nun nişanlısıyla mutlu olamayacağını fark eden çocuklar onu, basketbol öğretmenleri Kemal’a aşık etmeyi bir çözüm yolu olarak görürler. Ve günümüze kadar taşınacak olan olayların fitilini ateşlemiş olurlar.

AŞK 101 OYUNCULARI

Aşk 101 2. sezon oyuncu kadrosunda da ilk sezon rol alan isimler yer alıyor. Bu isimler sırasıyla şöyle:

– Alina Boz

– İpek Filiz Yazıcı

– Kubilay Aka

– Mert Yazıcıoğlu

– Selahattin Paşalı

– Kaan Urgancıoğlu

– Pınar Deniz

– Bade İşçil

– Tuba Ünsal

AŞK 101 2. SEZON NE ZAMAN?

Aşk 101 dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu. Dizi, 30 Eylül’de platformda yayında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.