Ahmet Çakar: Can Yaman ünlü bir oyuncu olabilir ama bence kezban. Sevgilisi de kezban!

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın oyuncu Can Yaman ile ilgili söylediği sözler olay oldu. Son zamanlarda İtalya’da birçok projede yer alan ve yeni sevgilisi Dilette Leotta ile gündeme gelen Can Yaman ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunan Çakar: “Ayı gibi kuvvetli olabilir ama tam bir hokkabaz” cümlelerine yer verdi.

YouTube video

Can Yaman ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın eleştiri radarına girmekten kurtulamadı. Bir dönem yaptığı açıklamayla tepkilere yol açan Can Yaman son dönemde İtalya’da büyük çıkış yakaladı. Reklam filmi ve çeşitli projelerle İtalya’yı fetheden Yaman, İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başladı.

blank

AYI GİBİ KUVVETLİ OLABİLİR AMA TAM BİR HOKKABAZ

Eski hakem ve spor yazarı Ahmet Çakar: “Can Yaman ünlü bir oyuncu olabilir ama bence kezban. Sevgilisi de kezban! Ayı gibi kuvvetli olabilir ama tam bir hokkabaz” sözleri şaşkına çevirdi. Can Yaman’ın İtalya’da hayran kitlesi olmadığını öne süren Çakar, “Oradaki insanlara para veriyorlar. Sonra Can Yaman’ın etrafına toplanıyorlar” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.