Nejat İşler, yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu

Nejat İşler yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Saçları dökülen ve kelleşen Nejat İşler yeni imajıyla hayranlarını şaşkına uğrattı.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Aile dizisinin final yapmasının ardından dinlenme sürecine geçen Nejat İşler, yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu.

blank

Saçları dökülen ve sakalları beyazlayan Nejat İşler’in son hali sosyal medyada gündem oldu. Takipçilerinin bazıları bu yeni imaj için, yeni proje hazırlığı olabilir yorumunda bulundular.

İşler yıllar önce akciğer enfeksiyonu nedeniyle 3 ay yoğun bakımda tedavi görmüş ve kısa süre içerisinde kilo almıştı. Aldığı kiloları hızla veren oyuncu, dizi-film projelerinde rol almaya devam etmişti.

İşte Nejat İşler’in son hali…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.