Afra Saraçoğlu’na gelen hakaretler, menajerlik şirketini harekete geçirdi

Afra Saraçoğlu hakkında Mert Yazıcıoğlu ve Mert Ramazan Demir üzerinden hakaret içerikli paylaşımlar yapılıyordu. Afra Saraçoğlu’nun menajerlik şirketinden, gelen hakaretler sonrası yazılı bir açıklama yapıldı ve konunun yargıya taşınacağı belirtildi.

Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile sevgili oldukları ortaya çıkmış, bu haberler sonrası Afra Saraçoğlu’na sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapılmaya başlanmıştı. Afra Saraçoğlu’nun 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’na, ikisinin de aynı zamanda ortak arkadaşları da olan rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile ihanet ettiği söylemleri de paylaşılmaya başlandı.

AFRA SARAÇOĞLU’NUN MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Yapılan bu hakaret paylaşımları sonrası Afra Saraçoğlu’nun menajerlik şirketinden yazılı bir açıklama yapıldı. Saraçoğlu’na gelen hakaretler ile ilgili hukuki yollara başvurulacağı belirtildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.