Selami Şahin: Şarkılarımı albümlerinde okumayan sanatçı yok

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Selami Şahin, geçtiğimiz akşam Jolly Joker Vadistanbul’da gerçekleştirdiği muhteşem konserle İstanbulluları büyüledi.

Zamansız şarkıları ve unutulmaz ezgileriyle hayranlarının karşısına çıkan büyük usta, oldukça ihtişamlı bir atmosferde düzenlenen konseriyle İstanbullu hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.

“Gitme Sana Muhtacım”, “Özledim Her Şeyini” ve “Seninle Başım Dertte” gibi en büyük hitleriyle özenle hazırladığı repertuvarıyla sahne alan Selami Şahin’in göz alıcı performansı, etkinlik boyunca büyük bir coşku ile takip edildi.

Selami Şahin
Selami Şahin

ÜÇÜNCÜ ALBÜME START VERDİK!

Duygusal melodilerle dolu gecede büyük usta, duygularını şu sözlerle paylaştı: “İstanbul’da sizlerle buluşmak, şarkılarımı hep bir ağızdan seslendirmek benim için büyük mutluluk. Bu geceyi hiçbir zaman unutmayacağım. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Şarkılarımı albümlerinde okumayan sanatçı yok. ‘Selami Şahin Şarkıları’ albümünden de çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İkinci albüm önümüzdeki hafta tamamlanıyor ve üçüncü albüm için de start verdik. Yine çok değerli sanatçılar bu albümde de olacak.”

Bu özel gecenin ardından Selami Şahin, 24 Mayıs’ta Jolly Joker Bursa’da sahne alacak. Müzikseverler, efsanevi sanatçıyla buluşmak için sabırsızlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.