ABD’de koronavirüs sebebiyle ölenlerin sayısı 46 bin 785’e yükseldi

ABD’de koronavirüs (corona virüs) nedeniyle son 24 saatte 1710 kişi daha hayatını kaybetti. Ülkede toplam can kaybı sayısı 46 bin 785’e yükseldi.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı ülke olan ABD’de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor. ABD’de, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1710 artarak 46 bin 785’e yükseldi.

Avrupa’da koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden olan İngiltere’de de ölü sayısı her geçen gün artıyor. Ülkede, salgın nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 616 artarak 18 bin 738’e yükseldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.