Yeni Britney Spears albümü geliyor

Pop ikonunun menajeri yeni albümle ilgili büyük ipuçları verdi.

Britney Spears’ın emektar menajeri Larry Rudolph’a göre pop ikonu, yeni albümünün yüzde 80’ini tamamladı bile!

Las Vegas Sun radyosuna röportaj veren Rudolph, Spears’ın dokuzuncu albümü hakkında ipuçları verdi. Son albümü Britney Jean’le beklenen ilgiyi göremeyen Spears’ın yeni albümünün “Britney-The Weeknd karışımı bir şey” olacağını söyleyen Rudolph’un bu tanımı kafaları karıştırdı.

Rudolph ayrıca Pop Prensesi’nin son albümünü diğer albümlerinden daha çok sevdiğini söyledi. Şu sıralar Las Vegas’taki “Piece of Me” konser serisini tükenen biletlerle sürdüren Spears, yeni projede Justin Tranter ve Julia Michaels ile çalıştığını açıklamıştı. Albümün çıkış tarihi henüz belli değilken, hayranlar son yorumlar yüzünden iyice sabırsızlanmış durumda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.