Tuba Büyüküstün UNICEF’in 70.yıl sergisine katıldı

Açılışa, UNICEF Türkiye Başkanı Philippe Duamelle’nin yanı sıra sergiye fotoğrafları ile katkı sağlayan Reza Deghati, Coşkun Aral, Ozan-Oğuz Sağdıç, Tamer Yılmaz ve UNICEF iyi niyet elçisi, sinema ve dizi oyuncusu Tuba Büyüküstün de katıldı. Gecenin sunuculuğunu ise Burcu Esmersoy gerçekleştirdi.tuba

Duamelle, bu yıl UNICEF’in 70. yılının kutlandığını hatırlatarak, Türkiye’de de ilk kez böyle bir organizasyonun gerçekleştirildiğini ifade etti. Sergide hem Türkiye hem de dünya çapında 9 ünlü fotoğraf sanatçısının eserlerinin yer aldığını belirten Duamelle, “70. yıl dönümümüzü kutladığımız için 70 fotoğrafta sanatçılar çocuklarla ilgili vizyonlarını, dileklerini, arzularını kendi görüşlerine göre ifade ettiler.” dedi.

gazetemag-com-tuba1

Yıl sonuna kadar CerModern Sanat Merkezi’nde açık kalacak “70 Yıldır Her Çocuk İçin” konulu çocuk fotoğraflarından oluşan sergide Ara Güler, Reza Deghati, Coşkun Aral, Nuri Bilge Ceylan, Ozan-Oğuz Sağdıç, Sebastian Rich, Tamer Yılmaz ile Tuba Büyüküstün’ün eserleri yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.