Kara Sevda’da Kemal ve Nihan, tehlikeli durumlarla karşı karşıya

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda, heyecan dolu bölümle ekrana geliyor. Kemal ve Nihan’ın arasındaki buzların erimesi dizinin izleyenlerini sevinci boğdu. Dönüşü olmayan bir yola giren iki aşığı yeni bölümde büyük tehlikeler bekliyor.

Nihan, kızını kaybetme korkusuyla sevdiğinin peşinden gönlünce gidemese de hayat yine iki aşığı aynı yolda buluşturmaya devam edecek. Uzaklaşmaya çalıştıkça her defasında daha da yakınlaşacak olan Kemal ve Nihan, tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalacaklar. Ozan’ın katilinin peşinden giden Kemal’den kurtulmak isteyen Emir, Galip’in desteğiyle şeytani bir plan yapacak. Nihan’ı tekrar kazanmak isteyen Kemal, farkında olmadan Emir’in kurduğu tuzağa adım adım ilerlerken, Nihan da Kemal’e destek olmak için harekete geçecek. Yeni bölümde Kemal ve Nihan’ı bekleyen hayati tehlike nedir?

ASU ŞİMDİ NE YAPACAK?

Yen bölümde, düğününe gün sayarken Kemal’in yüzüğü geri vermesiyle Asu büyük bir yıkım yaşayacak. Şimdiye kadar Kemal’den habersiz hem Emir’le hem de annesi Fehime ile oyunlar kuran Asu, Kemal’in Nihan’ı seçmesiyle geri dönüşü olmayan bir karar verecek. Asu’nun herkesi etkileyecek kararı ne olacak?

YouTube video

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda 23 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.