Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer’le Bodrum’a demir attı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le birlikte Bodrum’a gitti. Kendisine ait ‘FinalCut 3’ adlı 30 metrelik lüks yatıyla önceki gün Gümüşlük Koyu’na demirleyen oyuncu, gününü yatta geçirdi.

4 KİLO BALIK TUTTU

Ertesi gün zodyak botla Çatal Ada’ya giden Kıvanç, serbest dalış yaptı. Zıpkınla 4 kilo balık avlayan Tatlıtuğ’un, dönüşte botu kendisinin kullandığı görüldü. Profesyonel kaptanlık ve dalgıçlığı bulunan ünlü oyuncunun, botu sürüşteki ustalığı dikkati çekti.

İSTANBUL’A DÖNDÜLER

Başak Dizer de zamanını spor yaparak geçirdi. Akşam saatlerinde Gümüşlük İskelesi’ne çıkan Tatlıtuğ, “Kısa bir tatil için Bodrum’a geldik, şansımıza hava çok güzeldi. Deniz keyfi yaptık, ama projeler ve çalışmalar devam ediyor. Bu nedenle İstanbul’a döneceğiz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.