Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve düğün hakkında konuştu

Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile yaz ayında gerçekleşmesi planlanan düğününün ipuçlarını verdi. Evcen, tarihin henüz net olmadığını söylerken törenin İstanbul’da olacağını belirtti.

Haziran ayında nişanlısı Burak Özçivit’le dünyaevine girmeye hazırlanan Fahriye Evcen, bu büyük günün detaylarından bahsetti. Önceki gün yüzü olduğu markanın yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçen güzel oyuncu, giydiği beyaz kıyafetleriyle adeta bir gelini andırdı. Hal böyle olunca Evcen’e düğün detayları sorulması ise kaçınılmaz oldu.

Mekan belli değil

Evcen sözlerine ilk olarak Özçivit’i ne kadar çok sevdiğini anlatarak başladı. “O benim en değerlim, benim için çok özel” diyen güzel oyuncu, sözlerine şu şekilde devam etti: Evlilik tarihi henüz netleşmedi. Yer ve tarih konusunda bakıyoruz şu an. Netleştiği zaman sizlerle paylaşacağız. Ama düğün yurtdışında olmayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.