Ayşegül Coşkun “Vur Dizine”

DMC müzik etiketiyle 2015 yılında sözü müziği kendisine, aranjesi Bahadır Tatlıöz’e ait ilk teklisi “Cuk” u yayınlayan Ayşegül Coşkun ikinci teklisiyle müzikseverlerle buluşuyor.

Müzisyen bir ailede büyüyen Ayşegül Coşkun uzun zamandır müzik piyasasında özel gecelerde ve çeşitli yerlerde solist olarak çalışmakta. 2016 yılında İran’da önemli bir yapımcı olan Rıza Orman ile bir araya gelerek yeni teklisi için Ayor Müzik’le anlaşma sağladı.

Nisan ayının ilk haftasında yayınlanacak olan “Vur Dizine” şarkısı yaza damgasını vuracak şarkılardan.

Sözü ve müziği Ayşegül Coşkun ve İlker İnan’a ait olan şarkının aranjörü Serkan Balkan, mix-mastering Emre Kıral’a ait. Remix versiyonu ise Altan Turan imzasını taşıyor.

Şarkının klibi İran’da çok özel işlere imza atan NaeimJafari (24K Media Production) tarafından çekildi.

GNL müzik ile ortak olarak yayınlanacak “Vur Dizine” den sonra Ayşegül Coşkun,Ayor Müzik ve GNL güç birliği ile İranlı şarkıcılara Türkiye’de ortak projeler yapma kararı aldılar.

Müzisyen bir aileden olmasın rağmen, genç şarkıcının müziğe başlarken Ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’ndan ısrarla gelen albüm teklifini babasının bizden sanatçı çıkmaz diyerek reddetmesi, amcasının enstrüman kursuna giderken boş işlerle uğraşma demesi, onu daha da hırslandırarak bugünlere getirdi.

Ayşegül Coşkun hedefinde yazdığı şarkıları büyük kitleler ile aynı söyleyerek, insanların kalplerini yumuşatabilmek ve onlara sevginin, iyiliği hissettirmek olduğunu dile getiriyor. Ayrıca müzik piyasasında birbirine benzer şarkılar olduğunu belirtirken, şarkıları ile bu açığı kapatacağını da ifade eden genç şarkıcı bu konuda da oldukça da iddialı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.