Demir Demirkan ”Şah Damarımdan”

Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi Demir Demirkan, epyeni single çalışması Şah Damarımdan ile bahara iddialı bir giriş yapıyor. Geçtiğimiz gün tüm dijital platformlarda yerini alan yeni şarkısına bir de klip çeken ünlü müzisyen, Şah Damarımdan şarkısını özellikle tutkulu aşkları sevenlerin çok beğeneceğini söylüyor.

Türk Rock Müziği’nin önde gelen isimlerinden Demir Demirkan, söz ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı Şah Damarımdan’ı geçtiğimiz gün müzikseverlerin beğenisine sundu. Bir adamın aşkına sahip çıkışının güzellemesi niteliğindeki şarkı, güçlü sözleri ve çarpıcı müziğiyle dijital platformda şimdiden en çok dinlenilenler arasında öne çıkmayı başardı.

Şah Damarımdan şarkısının klibi ise Mustafa Özen’in yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikasında çekildi.? Klipte Demir Demirkana başarılı müzisyenler Levent Candaş (bas gitar) ve Arbak Dal (davul) eşlik etti.

Merakla beklenen Şah Damarımdan video klibi çok yakında tüm müzik kanallarında yayınlanacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.