Zarar eden Global Yatırım Holding’in patronu Mehmet Kutman eğlenceden vazgeçmiyor

Önemli bir kısmı halka açık olmak üzere grup şirketlerinden kendisine aylık 400 bin lira ücret yazan Mehmet Kutman eğlenceden taviz vermiyor.

Global Yatırım Holding’in patronu Mehmet Kutman, her yaz 40 metrelik teknesiyle Komşu’nun çılgınlar adası Mikonos’a demir atar, dostlarını ağırlardı. Bu yıl hem pandemi hem de yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle birçok patron tatile çıkamazken 6 aylık bilançoda 237 milyon gibi rekor oranda zarar yazmasına rağmen Kutman eğlenceden taviz vermedi.

Global Yatırım Holding zararını katlayarak arttırdı!

Sabah gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt’un aktardıklarına göre, Kovid-19 yüzünden Yunanistan kapılarını açmadığı için, Kutman bu yaz yabancı dostlarıyla Ege kıyılarında tatil yapıyor. Yabancı misafirlerinin yanı sıra Emine Gülçelik, Zeynep Akgöze ve Ajda Salıncı’yı da teknesinde ağırlayan Kutman, önceki gün dostlarıyla birlikte Sevil Sabancı’nın Bodrum’da demirli Sexy Fish’ine misafir oldu.

Fotoğrafdan da anlaşılacağı gibi, Sevil Sabancı ile sevgilisi Ferhat Ferhangil’in ev sahipliğiyle çok eğlenceli bir gün geçirdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.