Yılmaz Erdoğan yeni dizisi İnci Taneleri ile eleştiri oklarının hedefi oldu!

Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisi İnci Taneleri, ilk fragmanıyla sosyal medyada gündem oldu. Başrolde de seyirci karşısında olacak olan Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı karakterin, öğretmen eşini öldüren bir öğretmen olduğu dikkat çekti. İnci Taneleri dizisinin fragmanı sonrasında Yılmaz Erdoğan, “kadın cinayetini romantize etmekle” eleştirildi.

Yılmaz Erdoğan yeni projesi İnci Taneleri dizisi ile Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. İnci Taneleri dizisinin ilk fragmanının yayınlanmasıyla eleştiri okları Yılmaz Erdoğan’a çevrildi.

“KADIN CİNAYETLERİNİ ROMANTİZE ETMEK”
Dizinin fragmanındaki “Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış…” sözleriyle dikkat çeken Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı karakter, sosyal medyada gündem oldu.

Öğretmen eşini öldüren bir öğretmeni oynayan Yılmaz Erdoğan, yeni dizisiyle sosyal medyada “kadın cinayetini romantize etmekle” eleştirildi. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı karakterin eşinin faili olarak jandarmalar tarafından cezaevine götürüldüğü görüldü.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.