Yılmaz Erdoğan paraya sıkıştı… Organize İşler 2 filminin galası yapılmayacak!

Yarın vizyona girecek “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filmi için 30 milyon lira harcayan oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, paraya sıkışınca galasız vizyona girme kararı aldı.

Güneş Gazetesi’nden Ahmet Döğen’in haberine göre Yılmaz Erdoğan, başrolünü paylaştığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini de yaptığı ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ filmi için kesenin ağzını açtı.

30 MİLYON HARCADI

30 milyon harcayarak 3 ayda çekilen filmden Yılmaz Erdoğan’ın kar etmesi için, 5 milyon lira gişe yapması gerekiyor. Dünya çapında takip edilen savaş filmlerinde harcanan bütçelerle yarışan film için, dar boğaza giren Erdoğan’ın, tasarruf etmek için de gala yapmayacağı ortaya çıktı.

YENİ SİSTEME GÖRE KAR ETMESİ MÜMKÜN

Serinin ilk filmi olan ve 2005 yılında vizyona giren ‘Organize İşler’de 2 milyon 600 bin gişeyle 17 milyon 180 bin lira hasılat elde eden Erdoğan’ın, dağıtıcı firmadan bilet fiyatlarını artırması için baskı yapmasının sebebi de ortaya çıktı.

Eski sisteme göre zarar edeceği filmden yeni sisteme göre kar etmesi mümkün…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.