Yıldız Tilbe: Keşke her gün sevgililer günü olsa

Besteleri ve şarkılarıyla müziğe yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Kerki Solfej konserleri kapsamında önceki akşam Wow İstanbul Hotel’de sevenleriyle buluştu.

Sahneye derin yırtmaçlı sarı renkte elbiseyle çıkan Yıldız Tilbe, “Sevgililer Günü” özelinde hazırladığı repertuarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Tilbe; “Bugün Sevgililer Günü. Ohh canıma değsin. Sevmek ne güzel bir duygu. Çok güzel bir gün keşke hiç bitmese, her gün böyle olsa” dedikten sonra dillere pelesenk olmuş şarkısı “Delikanlım”ı seslendirdi.

blank

“HEPİNİZİ SEVİYORUM”

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne önüne gelen hayranının uzattığı gülü alan ünlü sanatçı, hepinizi seviyorum diyerek karşılık verdi.

İki saat boyunca sahnede muhteşem bir performansa imza atan Yıldız Tilbe alkışlar eşliğinde geceyi noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.