Burak Yılmaz, Galatasaray’a geri dönmeye sıcak bakıyor

Fransız basınında yer alan habere göre Galatasaray, Fransa’nın Lille takımında forma giyen A Milli takımın golcü ismi Burak Yılmaz ile gelecek sezon için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray, sezonun sona ermesiyle beraber flaş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor.

Fransız basınında yer alan habere göre, kendisine İtalya Serie A’dan teklif gelmesine karşın, Burak Yılmaz gol kralı olduğu Galatasaray’a geri dönmeye sıcak bakıyor.

Süper Lig’de zor günler geçiren Galatasaray’ın, eski golcüsü Burak Yılmaz ile anlaştığı iddia edildi.

Yönetim tecrübeli golcüyle sezon sonu için el sıkıştı. Fransa’da Lille formasıyla bir önceki sezon şampiyonluk yaşayan ve Ligue 1’e damga vuran Burak, bu sezon pek varlık gösteremiyor. 21 maçta forma giyen milli yıldız, 4 gol atarken 3 de asist yaptı. Cimbom’da 2012-13 ve 2014-15’te iki lig şampiyonluğu yaşayan Burak, 2012-13’te 24 kez ağları sarsıp gol kralı olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.