Yelda Kırçuval’ı imza gününde ünlü dostları ve öğrencileri yalnız bırakmadı

“Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler”le bir anda edebiyat dünyasını yakından takip eden okurun dikkatini çeken Yelda Kırçuval, Destek yayınları etiketli 2. kitabı “İNSANI İNSAN ACITIR”ın ilk imza gününü D&R’da Nişantaş’ında gerçekleştirdi.

Yoğun geçen imza gününde 1,5 saat boyunca aralıksız kitaplarını imzalayan Kırçuval, aynı zamanda sohbet edip, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Kitabın imza günleri Kayseri, İzmir, Ankara, Antalya, Bodrum gibi şehirlerden sonra Belçika, Londra, Almanya gibi yurtdışındaki ülkelerde de devam edecek..

Genç yazarı imza gününde yakın dostları ve ünlü öğrencileri; Selin Ciğerci, Tarık Mengüç, Asena Keskinci, Efe Parlar(Bücür filmi başrol oyuncusu), Belgin Vural, Yusuf Batuhan Kıraç, Sedef Ergin, Ayça Gürsaçer (Seda Sayan’ın yiğeni) yalnız bırakmadı.

blank
Yelda Kırçuval

Türkiye’de bir ilke imza attı… Görüntülü kitap teaser’ı!

Yelda Kırçuval, Türkiye’de bir ilke imza atarak kitap teaser’ı hazırlayan ilk yazar oldu. Yönetmenliğini Mustafa Özen’in gerçekleştirdiği, kitaba özel olarak Belgrad Ormanları’nda çekilen teaser, 14 saatte tamamlandı. Bir ütopyayı ve fantaziyi anlatan tanıtım videosu kitap yayımı ile beraber eş zamanlı olarak sosyal medyada yayına girdi.

Kitabın geliri okuma fırsatı bulamayan yetenekli çocuklara!

“İnsanın en küstah halinin acımak ve acıtmak olduğunu lâkin asli sonun yanı başımızda insanlığı nasıl esir aldığıyla yüzleştiren bir hikayeyi kalem aldım….” açıklamasında bulunan Kırçuval, kitabın gelirini okuma fırsatı yakalayamayan, sanat konusunda yetenekli çocuklara aktaracak.

“Acıya seyirci kalma” diyen Kırçuval, eğitim hakkı olmayan çocuklara seyirci kalamadığını söyledi.

YouTube video

Yelda Kırçuval’ın 2. kitabı “İnsanı İnsan Acıtır” çıktı

Yelda Kırçuval’ın son kitabı “İnsanı İnsan Acıtır”a büyük ilgi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.