Yelda Kırçuval’ın 2. kitabı “İnsanı İnsan Acıtır” çıktı

İlk kitabı “Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler”le bir anda, edebiyat dünyasını yakından takip eden okurun dikkatini çekip, 18 baskı ile hızlı bir giriş yapan Yelda Kırçuval, 1 yıl süren yoğun hazırlık süreci sonunda Destek yayınları etiketiyle 2. kitabı olan aynı zamanda ilk romanı “İNSANI İNSAN ACITIR”ı 9 Ekim Salı yayınlandı.

Türkiye’de bir ilke imza attı… Görüntülü kitap teaser’ı!

Yelda Kırçuval, Türkiye’de bir ilke imza atarak kitap teaser’ı hazırlayan ilk yazar oldu. Yönetmenliğini Mustafa Özen’in gerçekleştirdiği, kitaba özel olarak Belgrad Ormanları’nda çekilen teaser, 14 saatte tamamlandı. Bir ütopyayı ve fantaziyi anlatan tanıtım videosu kitap yayımı ile beraber eş zamanlı olarak sosyal medya yayına girecek.

Kitabın geliri okuma fırsatı bulamayan yetenekli çocuklara!

“İnsanın en küstah halinin acımak ve acıtmak olduğunu lâkin asli sonun yanı başımızda insanlığı nasıl esir aldığıyla yüzleştiren bir hikayeyi kalem aldım….” açıklamasında bulunan Kırçuval, kitabın gelirini okuma fırsatı yakalayamayan, sanat konusunda yetenekli çocuklara aktaracak.

“Acıya seyirci kalma” diyen Kırçuval, eğitim hakkı olmayan çocuklara seyirci kalamadığını söyledi.

blank

Esaret, değişime direnmenin bir sonucudur ancak.

Terk edememek, gidememek, saplanıp kalmak, vazgeçememek, değiştirmeyi göze alamamak, yeniden başlamaktan kaçınmak, sistemin dişlilerinden biri olmaya razı olmak güvensizliğin değil, korkunun bir tahakkümüdür sadece…

Özgürleşmek için geç değil… Lakin uçurtmanın ipini kesebilmek gerekir önce. Çünkü uçurtmalar, iplerinden özgürleştiklerinde yükselebilirler.

Leyla, boşandıktan sonra içine düştüğü boşlukla baş edemediği gerçeğiyle yüzleşir ve hayatında ilk kez bilinmeze doğru yürümeye karar verir. Bırakmaktan korktuğu her şeyin kölesi haline dönüştüğünü kaybolduğu ormanda, kar yolları kapayınca fark eder.

Yeniçağın mutluluk ve başarı odaklı bireyinin başarısızlığa ve acıya karşı nasıl da zayıf bir bağışıklıkla mücadele ettiğinin sert, yalın ve gerçekçi bir öyküsü İNSANI İNSAN ACITIR…

#YeldaKırçuval
#TürkEdebiyatı
#Roman

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.