Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece gitti, yerine Sadakazsiz’in Derin’i Melis Sezen geldi

Yasak Elma’nın yıldızı Eda Ece’nin jüri koltuğunda oturması beklenen Maske Kimsin Sen? yarışma programında seyirciyi şoke eden bir ayrılık yaşandı. İddiaya göre Ece yerine, Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen getirildi.

Yakın zamanda başlayacak olan ve ünlü isimlerin dedektiflik yaparak maskenin altında olan kişileri bulmaya çalışacağı Maske Kimsin Sen yarışmasıyla ilgili büyük bir değişiklik yaşandı. Jüri koltuğunda Yasak Elma’nın yıldızı Eda Ece’nin de yer alacağı biliniyordu.

Ancak PopBizde’de yer alan iddiaya göre; programın Kanal D’ye geçmesiyle birlikte jüride de değişiklik yaşandı. Alican Yüceoy ve Doğu Demirkol’un da yer aldığı jüri kadrosuna Ece yerine Melis Sezen getirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.