Ya Çok Seversen’in dün geceki bölümünde Ateş’ten Leyla’ya evlilik teklifi geldi

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün akşamki 8’inci bölümüne Ateş ve Leyla’nın romantik anları damga vurdu.

Ya Çok Seversen dizisi dün akşamki 8’inci bölümü romantik sahneleriyle dikkat çekti. Basının karşısında Leyla’nın sevgilisi olduğunu açıklayan Ateş, herkesi şaşırtırken tam o esnada polisler Yakup’un ihbar ettiği Onur’u göz altına aldı. Ateş’le Leyla’nın sevgili olduğunu öğrenen Ilgaz ayrılırlarsa ve Leyla evden giderse Aydos ve Berit’in yıkılacağından endişe ederken bütün sinirini Ateş’ten çıkardı. Barış, Meryem ve Leyla Yakup’a Onur’a yaptıklarından dolayı hesap sorarken Yakup hepsini ihbar etmekle tehdit etti. Leyla Ateş’i dolandırma planının iptal olduğunu söylerken Ateş’e aşık olduğunu da itiraf etti. Berit ve Aydos yaptıkları sürprizle Ateş’i evde kalmaya ikna etti. Leyla nezarette kalan Onur’u görmeye gitti. Bige Ateş’e ona hissettirdikleri sebebiyle isyan etti. Ilgaz’ın söyledikleri yüzünden kalbi kırılan ve ağlayan Leyla, yanına gelen Ilgaz ile duygusal bir konuşma yaptı. Füsun’u görmeye giden Yakup bundan sonra onun için çalışacağını söyledi. Leyla Ateş’i güzel bir gün geçirmek için adaya götürdü ve ikili gün boyu romantik anlar yaşadı. Füsun sürekli Leyla’yı sıkıştırırken Leyla onu susturmak için Ateş’in çocukları yatılı okula göndermek için hazırladığı ama imzalamadığı belgeyi kendi imzalayıp ona verdi. Füsun bunu Ilgaz’a söylerken Ilgaz Ateş’e hesap sormak için şirkete gitti. Ateş Ilgaz’a onları asla bırakmayacağını söyledi. Mert Meryem’e yüzük almak için İlter’den avans isterken İlter Meryem’in evli olduğunu söyledi. Ateş annesinin elbisesini bulup şirkete gönderen kişinin Leyla olduğunu öğrendi ve bunu Leyla’ya söyleyip teşekkür etti. Ateş Leyla’yı otele davet etti. İlk tanıştıkları asansör anından başlayarak her şeye sıfırdan başlamak istediğini söyleyen Ateş otel odasında Leyla’yı romantik bir sofraya götürdü. Füsun Umut’a çocukları yatılı okula göndermek için Ateş’in imzaladığını sandığı belgeyi gösterirken Umut’tan o imzanın Ateş’e ait olmadığını öğrendi. Yakup’tan Leyla’nın otelde Ateşle olduğunu öğrenen Füsun o sinirle otele gitmek için yola çıktı. Yemekte ilk tanıştıkları gece sorduğu ‘Ya çok seversen?’ sorusunu yeniden Ateş’e soran Leyla’ya karşılık Ateş’te ona ‘Bugüne kadar bana hiç yalan söyledin mi?’ diye sordu. Leyla’dan hayır yanıtını alan Ateş’in gözlerinden şüpheli düşünceleri okunurken Leyla’ya ettiği evlilik teklifine Leyla evet yanıtını verdi.

blank

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

‘Ya Çok Seversen’ heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.