WhatsApp’tan kullanıcılarına yeni özellik

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kullananlara dosya paylaşım özelliği getirmeyi planlıyor.

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’a yeni özellik geldi. Milyonlarca kişinin kullandığı uygulama, kullanıcılara AirDrop ya da Nearby Share benzeri bir özellik sunmayı planlıyor.

Fotoğraf paylaşmanın yollarından biri olan AirDrop sıklıkla kullanılıyor.

WABetaInfo’ta yer alan haberlere göre; WhatsApp da bu özelliğe benzeyen ve ‘dosya paylaşımı’ adını verdiği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Bu özellik şu sıralar Google Play Store’da bulunan en son WhatsApp Beta sürümünde (2.24.2.20 güncellemesi) test ediliyor. Ne zaman kullanıma açılacağı henüz bilinmiyor.

Planlanan özellik hayata geçtiği zaman WhatsApp kullanıcıları yakınlarındaki herkese dosya gönderebilecek. Mashable Türkiye‘nin aktardığına göre dosyayı alacak kişinin talebi aktive etmek için cihazını sallaması yeterli olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.