WhatsApp ve Instagram çöktü

Türkiye’de pek çok kullanıcı WhatsApp ve Instagram’a erişim sorunu yaşamaya başladı. Sosyal medyada da gündem olan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Akşam saatlerinde pek çok kullanıcı WhatsApp ve Instagram’a girişte sorun yaşamaya başladı. WhatsApp ve Instagram’ın çöktüğü belirtilirken ne zaman düzeleceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Mobil cihazlarda yaşanan Whatsapp ve Whatsapp Web uygulaması kopukluklarla gündeme geldi. Whatsapp ve Whatsapp Web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine Whatsapp çöktü mü sorusuyla Twitter’da da konuşulmaya başlandı. Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Web Whatsapp üzerinden devam eden sorunla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Yapılan aramalara bakıldığında mobil olarak bu uygulamaya girişin yavaş olduğu da anlaşılıyor.

Bazı kullanıcıların Whatsapp erişiminde zorlandığı mesajların gitmediği ve sıkça kopukluk yaşandığını bahsederek bu uygulamanın çalışmadığını belirtiyor. İnternet aramalarına bakıldığında ‘Whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor’ sorunu yaşandığı gelen ilk bilgiler arasında.

Whatsapp mobil kod okuyucunun da WEB Whatsapp’a okutulduğunda algılamadığı problemler arasında yer aldı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabından sorunla ilgili açıklama yaptı.

Sayan, “USOM raporuna göre WhatsApp ve İnstagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurtdışı kaynaklıdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.