Uraz Kaygılaroğlu’nun Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilisi ile arkadaş olduğu ortaya çıktı

Geçtiğimiz gün Arnavutköy’de bir balıkçıda görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın aşkı magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. İkilinin aşk haberleri manşetlerde yerini alırken yeni bir gelişme yaşandı. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncunun Uraz Kaygılaroğlu’nun Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilisi Ali Yörenç ile arkadaş olduğu ortaya çıktı.

YouTube video

Sefirin Kızı dizisi ile kariyerinde daha da büyük bir ilerleme kaydeden Uraz Kaygılaroğlu gönlünü kendisi gibi oyuncu Berrak Tüzünataç’a kaptırdı. İkili artık görüntü vermekten çekinmezken Arnavutköy’de bir balıkçıda objektiflere yansıdı.

Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularına yanıt veremeyen Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç çifti hızla araçlarına ilerledi. Ünlü çiftin ilişkisine dair detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Berrak Tüzünataç’ın kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Ali Yörenç’le Uraz Kaygılaroğlu’nun arkadaş olduğu ortaya çıktı. İkilinin geçtiğimiz aylarda bir oyun merkezinde makinede “Street Fighter” oynarken çekilmiş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

İşte Uraz Kaygılaroğlu ve Ali Yörenç’in birlikte çekilmiş o fotoğrafı…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.