Vuslat’ta Kadir Doğulu’dan “Zahid Bizi Tan Eyleme” sürprizi

Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı bir aşk yolculuğu Vuslat, 22 Nisan Pazartesi akşamı 15. bölümünde Kadir Doğulu’dan “Zahid Bizi Tan Eyleme” sürprizi ile ekrana gelecek.

“Eğer savaşacaksam, düşmanımı görmem lazım” cümlesiyle yine iddialı hikayeleri ekrana taşıyacak olan TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat’ta sözü Bezcizade Şeyh Mehmed Muhyiddin’e, müziği anonim olan ve düzenlemesi Fırat Yükselir’e ait olan “Zahid Bizi Tan Eyleme” adlı eser Kadir Doğulu’nun sesinden ekrana gelecek. Kayıtlar esnasında bendir de çalan Doğulu’ya Serdar Coşkun da sesiyle eşlik etti. İzleyiciyi derinden etkileyecek olan Doğulu’nun performansı çok konuşulacak.

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı, kadrosunda Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı Vuslat, her hafta Pazartesi akşamı yeni bölümüyle TRT1’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.