“Vuslat” ikinci sezonunda heyecanlı olaylarıyla adından yine söz ettirecek!

TRT 1’in yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı bir aşk yolculuğu Vuslat, yarın akşam ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana dönüyor.

“Vuslat”, ikinci sezonunda yaşanacak birbirinden heyecanlı olaylarıyla adından yine söz ettirecek. Aziz (Kadir Doğulu), İnsan-ı Kâmil olma yolunda adım adım ilerlerken, karşısına çıkacak olan imtihan mertebeleri de gitgide zorlaşacak. Aziz’in günden güne girdiği karanlık ve içinden çıkılmaz hale gelen olaylar zinciri, Feride (Devrim Özkan) ve Aziz’in aşklarını yeniden sınayacak.

“Vuslat”, iç içe geçen aile sırları ve bu aile üyelerinin kendi içlerinde düştükleri derin ve duygusal hesaplaşmaları ekrana getirecek.

blank
Vuslat

“Vuslat” Hakkında
İbn Arabi’nin, hayatla iç içe olarak da ifade edebileceğimiz Satranc-ı Urefa’sı yani Ariflerin Satrancı oyunu, Vuslat’ın temelini oluşturur. Bu oyun, kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğudur. Oyun 101 basamaktan oluşur ve her basamağındaki maddeler, “iyi insan” olma adımında karşılaşılan değerleri temsil eder. Bu oyundaki menziller, Aziz’in olduğu kadar izleyicilerin de yoludur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.