‘Gecenin Ucunda’ ilk bölümüyle STAR TV’de ekran yolculuğuna başlıyor

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, sezonun iddialı yapımlarından biri olan ‘Gecenin Ucunda’ ilk bölümüyle çarşamba akşamı 20.00’de STAR TV’de ekran yolculuğuna başlıyor.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan, büyülü dünyasıyla izleyicileri etkisi altına alacak ‘Gecenin Ucunda’nın yönetmenliğini Barış Erçetin üstlenirken, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a imzası taşıyor.

Tanıtımları ile ses getiren ‘Gecenin Ucunda’nın görkemli oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

‘Gecenin Ucunda’ 1. Bölümde neler olacak:

Kurumsal iş hayatında şahit olduğu haksızlıklar insan kaynakları uzmanı Macide’yi bir çıkış yolu aramaya iter. Macide kurtuluşunun ancak başkalarına yardım ederek olacağını anlayarak küçükken babasından el aldığı şifacılık yoluna girmeye karar verir. Macide işinden istifa edip Ankara’dan ayrılarak eğitim almak üzere İstanbul’un yolunu tutar.

Yolda ilaç devi Işık Ailesi’nden Ahmet Işık’la tanışır. Ahmet, Macide’ye ilk görüşte aşık olur. Şifa verdikçe şifa bulacağına inanan Macide’nin yolu, geçmişten gelen yaralar ve sırlarla örülü Işık Ailesi ile o dünyanın lideri Ahmet’in ağabeyi Kazım Işık ile bir daha ayrılmamak üzere kesişir.

‘Gecenin Ucunda’ ilk bölümüyle çarşamba 20.00’de STAR TV’de başlıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.