Vizyona damga vuran Bergen filmi dijitale geliyor

Vizyona girdiği dönemden bu yana beyaz perdenin en çok ses getiren son dönem işlerinden olan Bergen, dijitale taşınıyor. Bergen filmi Disney Plus kanalında yer alacak.

Bergen filmi vizyonda yer aldığı 10 haftalık süreçte toplamda 5 milyon 425 bin 412 seyirciye ulaşmıştı. Filmin hasılatı ise 159 milyon 196 bin 198 TL olmuştu. Film, Disney Plus’ta yer alacak.

Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran gibi isimlerin rol aldığı proje 14 Haziran tarihinde Türkiye pazarına giriş yapacak olan Disney Plus’ta yer alacak yerli filmler içerisinde bulunuyor.

Filmde; yıllar önce eski eşi tarafından hem evliliği hem de evliliği sonrası eşinden şiddet gören ve eski eşi tarafından hayattan koparılan sanatçı Bergen’in hayatı anlatılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.