İŞTE! Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi!

İclal Aydın, Reha Özcan ve Berker Güven gibi isimlerin başrolünde yer aldıkları Üç Kız Kardeş dizisi sezon finalini yapıyor. Sezon ortasında başlamasına rağmen iyi bir reyting elde eden Üç Kız Kardeş, 16. bölümüyle 2021-2022 sezonunda son kez ekranda olacak.

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş” sezonu iyi bitiren nadir işlerden oldu. Sezon ortasında başlamasına rağmen kısa sürede büyük beğeni toplayan Üç Kız Kardeş’in ekrana veda tarihi belli oldu. Dizi, 16. bölüm sonrasında sezon finalini yapmış olacak.

blank

Ali – İnci Gündoğdu çiftinin yapımcılığını yaptığı Üç Kız Kardeş’te; Berker Güven, Özgü Kaya, Nazlı Senem Ünal, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi genç isimler de rol alıyor.

Kanal D’nin bu sezon için en çok iş yapan projesi olan Üç Kız Kardeş, eylül ayında yeniden ekranda olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.