‘Üvey Anne’ dizisinin kadrosu genişliyor! Aslı Tandoğan’da diziye dahil oldu

Yaz yayınlarında atv ekranlarında seyirci karşılaşması dizisi ‘Üvey Anne’ dizisinin kadrosu genişliyor. Ekibe katılan yeni isim güzel oyuncu Aslı Tandoğan oldu.

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla her yaştan insanın kalbine dokunacak ‘Üvey Anne’ dizisinin kadrosu tüm hızıyla devam ediyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse’den sonra oyuncu kadrosuna katılan Aslı Tandoğan dizi severleri ekranı kilitleyecek. Dizinin çekimleri ve teaser çekimleri önümüzdeki hafta yapılıyor. Ekip ay sonu Muğla’da sete çıkacak.

Aslı Tandoğan, muhteşem bir anne, enerjik, duygusal ve sanatçı naifliğindeki İpek Zengin karakterine hayat verecek.

Yapımcılığını H. Hakan Eren’in üstlendiği ONN Medya imzalı ‘Üvey Anne’nin senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. Gerçek bir hikâyeden esinlenerek projelendirilen dizinin yönetici koltuğunda ise Yasemin Türkmenli oturuyor.

Üvey Anne yakında atv’de başlıyor.

İpek Zengin karakter analizi

Muğla’nın köklü ailelerinden Zengin Ailesinin kızı olan İpek, çocukluktan Efsun’un en yakın arkadaşı olmuş, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nü okurken de aynı fakültenin piyano bölümünde okuyan arkadaşı Efsun ile dostluğu, can yoldaşlığına evrilmiştir. Hatta bu yoldaşlık, iki yakın arkadaşın evlenip çoluk etkileşimlerinden sonra da devam edip aile dostluğuna evrilmiştir.

En az Efsun kadar güzel, onurlu ve ahlaklı olan İpek, evlilik konusunda Efsun kadar hamile olmadığı için bundan iki yıl önce kocası Mete’nin ihanetini affetmeyip boşanarak oğlu Ege’yle yaşamaya başladı. 18 yaşındaki Ege, İpek’in gururla yüzüne. Z kuşağının örneğinin gençlerinden biri olan Ege’yi iyi yetiştirmenin haklı gururunu taşıyan İpek, aynı gururu Faruk’un seramikleri için tasarladığı desenin ödül almasında da yaşamıştır.

Hayatta eş seçimi dışında pek de büyük hatalar yapmadığını düşünen İpek, asıl büyük hatasını Faruk’a karşı yaşadığı hisleriyle yüzleştiğinde fark edecek.

Duygularıyla yüzleşmek çok ağır gelecek İpek’e. Ancak ağırı, kimsenin fark etmese de asıl amacı Faruk’u elde etmek olan Serap’ın adım adım amacına yaklaşmasıdır. İşte tam da bu noktada İpek’in içindeki güçle tanışıp hem aşkına sahip çıkmak adına hem de arkadaşının çocuklarını Serap’a teslim etmemek adına, savaşçı ruhunu keşfedecektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.