“Söz Vermiştin” filminin orijinal jenerik şarkısı “Saçının Teli” tüm dijital platformlarda

Bir saç telini, bir ömür boyunca saklamaya değecek bir aşk hikâyesini anlatan “Söz Vermiştin” filminin orijinal jenerik şarkısı “Saçının Teli”, dinleyenler tarafından çok sevildi. Gelen olumlu tepkiler ve talep doğrultusunda “Saçının Teli” tüm dijital platformlardaki yerini aldı!

Baran Seyhan’ın yazıp yönettiği “Söz Vermiştin”, yıllar sonra yeniden karşılaşan Nesim (Emre Karayel) ve Lilyan’ın (Aslı Tandoğan) aşklarını anlatıyor. Filmin final sahnesinde izleyiciyle buluşan “Saçının Teli” şarkısı, bu aşkının ardındaki hüznü ve yalnızlığı derinden yaşatıyor. Söz ve müziği, filmin senaristi ve yönetmeni Baran Seyhan’a ait olan şarkıda Emre Karayel’in seslendirdiği duygu dolu bir şiir de bulunuyor. Türkiye’nin en önemli vokallerinden Gülay’ın seslendirdiği “Saçının Teli” şarkısının düzenlemesi ise aynı zamanda filmin müziklerini üstlenen Saki Çimen ve Onur Özçelik’e ait.

blank
Söz Vermiştin

“Saçının Teli” şarkısı, Apple Music, Spotify, Fizy, muud ve tüm dijital platformlarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.