Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yapımcılığa soyunuyor!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile Amerika’ya gidiyor. Birçok yerli dizimizin oradaki televizyon kanallarında yayınlanması için görüşmeler yapacak olan Tatlıtuğ, bir yandan ülkemizin tanıtımını yapacak bir yandan da para kazanacak.

Yakında gideceği ABD’de eşi Başak Dizer’le 6 ay kalacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, birçok yerli dizimizin buradaki televizyon kanallarında gösterilmesi için görüşmeler yapacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, bir yandan ülkemizin tanıtımını yaparken bir yandan da para kazanacak.

‘Kıvanç Tatlıtuğ North America’ derneğinden de destek aldı

Orlando’da yaşayan ağabeyi Tugay Tatlıtuğ ile ortak olacak olan ünlü oyuncu, buradaki 10 iş kadını hayranı tarafından kurulan ‘Kıvanç Tatlıtuğ North America’ derneğinin de desteğini arkasına almış durumda.

Takvim’in haberine göre, ‘Kıvanç Tatlıtuğ North America’nın kurucularından ABD’li emlakçı Helen Jacquith ve kızı, oyuncu için ABD’de karşılama töreni yapacak.

blank
Kıvanç Tatlıtuğ

ABİSİ VALEYLE KAVGA ETTİ

Kıvanç Tatlıtuğ geçen ay reklam yüzü olduğu markanın yeni koleksiyonu için verdiği davete ev sahipliği yapmış, geceye katılan Can Tatlıtuğ çıkışta mekanın valesiyle para yüzünden kavga etmişti.

ABİ KARDEŞİN ARASI AÇILDI

İddiaya göre oyuncu, geçenlerde abisiyle bir mekanda buluştu ve ona agresif tavırlarına son vermesi gerektiği yönünde sert bir uyarıda bulundu. Ancak bu uyarı, iki kardeş arasında tartışmaya yol açtı.

Tartışma sonrası mekanı terk eden Kıvanç Tatlıtuğ’un şu sıralar abisiyle görüşmediği söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.