Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ yine aile olarak bir arada

Molfix’in yeni reklam filminde Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ yine aile olarak bir arada.

YouTube video

Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin, yenilenen Molfix için kamera karşısına geçtikleri üçüncü reklam filmi izleyiciyle buluştu. Yeni Molfix’in emiciliğine vurgu yapan reklam filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile rol arkadaşı bebek arasındaki sempatik diyaloglar yine dikkat çekiyor.

“Anne kucağı gibi rahat” mottosuyla yola çıkan ve yeni nesil kanal teknolojisine sahip ürününü tüketiciyle buluşturan Molfix’in üçüncü reklam filmi izleyici karşısına çıktı. Türkiye dahil 8 ülkede yayına giren global reklam filmlerinde Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ bir kez daha anne ve baba olarak kamera karşısında yer alıyor.

Reklam filminde bebeğinin biberonlarını toplayan Kıvanç Tatlıtuğ, “Bütün bunların hepsini sen mi içtin?” diyerek bebeğiyle konuşuyor ve bez seçiminin ne kadar önemli olduğunun altını çiziyor. Ünlü oyuncu, Başak Tatlıtuğ ile birlikte bebeğin altını da değiştiriyor.

TBWA\Istanbul imzalı reklam filmi yeni Molfix’in kanallı yapısıyla sıvıyı 3 kata kadar daha fazla emmesine ve böylece ıslaklığa bağlı pişiği önlemeye yardımcı olmasına vurgu yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.