Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun ilk kez tiyatro sahnesinde!

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun, polisiye edebiyatının önemli ismi Agatha Christie’nin kaleme aldığı ‘On Küçük Zenci’ adlı oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Ediz Hun, ‘On Küçük Zenci’ adlı oyunla ilk kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşacak. Polisiye edebiyatının önemli isimlerinden Agatha Christie’nin kaleme aldığı ‘On Küçük Zenci’ adlı eserinden uyarlanan oyunun prömiyeri, 11 Ekim’de Kadıköy’deki Ak’la Kara Tiyatro’da yapılacak.

Burak Karaman’ın yönettiği oyunda Ediz Hun, Ali İl, Pelin Turancı, Fatih Gülnar, Hakan Akın, Oya İnci, Özdemir Çiftçioğlu, Cengiz Eşiyok, Ilgın Angın ve Ozan Altuntaş rol alıyor.

blank

Dramaturjisini Savaş Özdural’ın gerçekleştirdiği ‘On Küçük Zenci’nin dekor tasarımını Behlüldane Tor, kostümlerini Akın Tezer Tunalı ve ışık tasarımını Gökhan Arsın ile Ahmet Güleryüz hazırladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.