Işın Karaca’nın “İhtilal” adlı yeni single çalışması tüm dijital platformlarda!

Türk Pop Müziği’ nin en önemli ve özel kadın vokallerinden Işın Karaca, müziğin saf ve ince değerlerinden ödün vermeyerek hazırladığı özlenen Disco Sound’ u ile karşımızda.

Sözü ve müziği Leyla Özöksüz, düzenlemesi Can Yapıcıoğlu imzası taşıyan şarkının, klip yönetmenliğini ve aynı zamanda fotoğraf çekimlerini de Halil Güzel üstlendi.

Dillerde marş olmaya aday bir şarkı olan “İhtilal”, (the original), İhtilal Clup Mix, İhtilal Remix ve İhtilal Love Mix olmak üzere dört farklı versiyonuyla dinleyicisinin beğenisine sunulmaya hazır.

Işın Karaca’nın “İhtilal” adlı yeni single çalışması Işın Karaca Music Production etiketiyle 07 Haziran Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda!

Işın Karaca
Işın Karaca
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.