Ünlü isimler Oya Aydoğan için hastaneye akın etti

Oya Aydoğan, yemek yediği sırada boğazına takılan patates parçasını çıkarmaya çalışırken kendisini çok zorlamış ve bunun sonucunda aort damarını yırtmıştı. Pazar gecesi 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Aydoğan’ın sevenleri, hastane ziyaretlerine devam etti. Bülent Ersoy, “Her şeye hazırlıklı olmamızı söylediler” şeklindeki açıklamaya tepki gösterdi.

Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Yeliz Şar, Ekin Türkmen, Evrim Akın ve Nazan Şoray, Oya Aydoğan’ın yoğun bakımda bulunduğu Hastanenin koridorlarında bekleyerek doktorlardan bilgi almaya çalıştı.

Akşam saatlerinde doktorlar ile görüşerek kısa bir açıklama yapan ünlü oyuncunun oğlu Gurur Aydoğan, “Şu anda doktorların isteği üzerine uyutuluyor, olumsuz bir konuşma geçmedi. Hepinizden ricam dualarını eksik etmeyin” oldu.

Gece yarısına yakın ziyarete gelen Demet Akalın, Gurur Aydoğan ile kısa süreli konuşarak bilgi aldı. Hastaneden ayrılan Akalın, “Çocuklar çok kötüyüm, iyi akşamlar” diyerek oradan ayrıldı.

“KİMSE DEĞİL BEN BİLİYORUM”

Öğlen saatlerinde hastaneye gelen ve gece yarısına yakın ayrılan Bülent Ersoy, yaptığı açıklama ile spekülasyonları önlemeye çalıştı.

Sinema sanatçısı Serpil Çakmaklı, “Doktorlardan bilgi aldım, her şeye hazırlıklı olmamızı söylediler” diyerek herkesi üzmüştü. Bu sorular karşısında gazetecilere konuşan Diva, “Lütfen insanların söylediklerine kulak asmayın, her ağızdan bir ses çıkmasın. Kimse ne olduğunu bilmiyor. Ancak ben biliyorum ve söylemeyeceğim. Allah’ım Oya’ma acil şifalar versin, o kuvvetli kadındır” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.