Ünlü grup The Black Eyed Peas gizemli milyardere konser vermek için Bodrum’da

Grammy ödüllü grup The Black Eyed Peas, Bodrum’da bir günlüğüne bir milyarderin teknesinde konser verecek. Kimliği açıklanmayan milyarderim Manchester City’nin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şeyh Mansur Bin Zayed olabileceği tahmin ediliyor

6 Grammy ödüllü The Black Eyed Peas, ismi sır gibi saklanan ünlü milyarderin teknesinde konser verecek.

Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre, The Black Eyed Peas özel uçakla Bodrum’a geldi. Grubun konser vereceği ve ismi açıklanmayan milyarderin kimliği için tahminler yürütülüyor. Bodrum çevresinde demirli olan ve boyu 100 metreye yaklaşan ultra lüks yatlar akla geliyor.

160 METRELİK TEKNE
Manchester City’nin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan “Blue” isimli ultra lüks yatı ile 2 hafta önce Bodrum’a geldi. Konserin 160 metre uzunluğundaki “Blue”da verileceği tahmin ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.