Ünlü çiftinden 1 milyon dolarlık “koronavirüs” bağışı

Blake Lively ve Ryan Reynolds, koronavirüs salgını nedeniyle yardım kuruluşuna toplam 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds, koronavirüs salgını nedeniyle, kar amacı gütmeyen ve ihtiyacı olanlara güvenli gıda yardımı sağlayan iki kuruluş Feeding America ve Food Banks Canada’ya toplam 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

43 yaşındaki Deadpool yıldızı Reynolds ile 32 yaşındaki Gossip Girl oyuncusu Lively, yaptıkları bağışı Instagram hesaplarından ayrı ayrı paylaştı.

Ryan Reynolds, “Covid-19 acımasızca yaşlı insanları ve düşük gelirli aileleri etkiliyor. Blake ve ben 1 milyon doları Feeding America ve Food Banks Canada arasında bölüştürdük. Verebiliyorsanız bu organizasyonların yardımımıza ihtiyacı var” mesajını yazdı.

“Yalnız kalmayı ve izole olmayı unutmayın” diyen Lively, “Birbirimiz için yapabileceğimiz en iyi şey evde kalmak” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.