Ümit Sayın ile Yeşim Salkım eski defterleri açtı!

Ümit Sayın, ‘Yeditepe Konserleri'ne imalı göndermeler yapan Yeşim Salkım'a Hakan Uzan'la evli olduğu dönemi hatırlatarak cevap verdi.

90’lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ümit Sayın, ‘Yeditepe Konserleri’ni eleştiren Yeşim Salkım’a tokat gibi bir cevap verdi. Sanatçı, Yeşim Salkım’ın Hakan Uzan ile olan evliliği döneminde Rumeli Konserleri’ni ve Kral TV listelerini yönlendirdiğini öne sürdü: “Kimi sevmiyorsan alaşağı, kimi sevmiyorsan göklere çıkarırken, hak edeni, etmeyi sen belirlerken her şey güzeldi. İnsan unutkan bir varlık. Ne kolay geçmişi saymak. Bilinen, bilinmeyen bir sürü insanın hakkı üstünde. Öyle sesi fazla çıkararak haklılık rolleri çok da yemiyor eskisi gibi.”

KAPIMDA YATTIĞINI UNUTMA!

Yeşim Salkım’dan yanıt gecikmedi: ”Ben geride utanacağım hiçbir şey bırakmadım. Rumeli Hisarları’nı konuşuyorsunuz artık yeter. Bana bununla gelmeyin. Ben ahlaksız bir kadın değilim, birilerine haksızlık yapıyorsanız ben bunu söylerim. Bir zamanlar kapımda yatıp da bana beste satmaya çalışan sen Ümit Sayın, senin müzisyenliğine bu hiç yakışmadı. Ben arkadaşlarıma ödül verdirdiğimi zaten itiraf ettim.”

YouTube video

ÜMİT SAYIN

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra besteci kimliğiyle de ön plana çıkan Ümit Sayın, Tarkan, Bendeniz ve Emel Müftüoğlu gibi birçok isimle çalıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.