Türkiye’nin önemli turizm markalarından “Martı Otel”den önemli açıklama!

Son günlerde turizm çevrelerinde hakkında çıkan olumsuz haberler karşısında Martı Otel İşletmelerinden açıklama geldi.

Yapılan açıklamada kamuoyu tarafından merak edilen sorulara cevap verildi.

“18.12.2019 tarihli açıklamamızda belirtilen icraen satışı istenen bir taşınmazımıza ilişkin, bugün 10.01.2020 tarihi itibariyle gerek Denizbank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş gerekse Şirketimiz ve Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından satışın ertelenmesi konusunda İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’ne yazılı başvuruda bulunulmuştur.

Şirketimiz ve Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Denizbank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.’den kullanılmış olan finansal tablolarımızda yer alan kredilerimizin yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam etmektedir. Gelişmeler tam ve zamanında kamu ile paylaşılacaktır.”

MARTI OTEL İŞLETMELERİ A.Ş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.