Ömür Gedik: Evlenmeyi istemeyen Ferhat!

Ferhat Göçer ile yaklaşık 12 yıldır aşk yaşayan şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, ilişkisiyle, “Evlenmeyi istemeyen Ferhat” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ömür Gedik, 12 yıllık hayat arkadaşı ünlü sanatçı Ferhat Göçer ile neden evlenmedikleri yönündeki soruya, “Ferhat ‘evlilik konusunda bir fobim var’ diyor.

blank
Ömür Gedik – Ferhat Göçer

Ben de daha önce evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış olsaydım ve illa çocuk yapmak istiyor olsaydım Ferhat’ın yakasına yapışırdım, ‘Evleniyoruz ve çocuk yapmak istiyorum’ diye. Bu nedenle onu çok sıkıştırmak istemedim bunca yıldır. Ama tabii ki evlilik çok güzel bir kurum, evlenmeyi çok güzel buluyorum” yanıtını verdi.

Şarkıcı Ferhat Göçer’in, 3 evlilikten 2 çocuğu bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.