Türk iş adamı Cengiz Soylu, Avrupa da adından söz ettiriyor

Bu günlerde Avrupa da pek çok kişinin konuştuğu bir Türk ismi var. Cengiz Soylu.

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan Cengiz soylu Avrupa da söz sahibi olan büyük şirketlerin ve Firmaların reklam filmlerini çekmesi ile adını duyurmuştu.

Özellikle Almanya da çılgın reklam fikirleri ile tanınan ve asıl mesleği medya pazarlama olan Soylu’nun bu günlerde konuşulmasının sebebi ise emlak piyasasındaki önlenemez yükselişi olmuş.

Avrupada ki yatırımcıya konu ile ilgili görüşleri sorulduğunda ise: “Herkesin sahip olmak istediği ev;arsa ve arazi gibi emlak işlerimiz Cengiz bey’in geniş portföyü sayesinde kolayca hallediliyor ve durum yatırımcı için kısa vadede fırsata dönüşüyor işte bu yüzden de kendisi bu konuda tek adres olarak gösterilir” deniyor.

Gayrimenkul de kazanç elde etmenin temel kuralı Doğru zamanda,doğru yerde doğru kişiyle yatırım yapmaktır mottosu ile yola çıkan Genç ve başarılı iş adamı Cengiz soylu: Avrupa yada Türkiye fark etmez yatırımcımız bize baş vurduğu andan itibaren işlerini haledilmiş olarak kabul eder. Kendisine en kısa sürede istediği emlak temin edilir ve müşterilerimiz yanımızdan mutlu ve kazançlı ayrılır diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.