Tuba Büyüküstün, cezaevindeki sevgilisini yalnız bırakmıyor

Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından cezaevindeki Umut Evirgen’in fotoğrafını beğenince hayranları tepki gösterdi.

Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’ın adlı gece kulübünün sahibi Umut Evirgen, sevgilisi olduğu iddia edilen Tuba Büyüküstün ile fotoğrafını çeken muhabirin fotoğraf makinesini silah zoruyla gasp etmişti. 22 Haziran’da cezaevine giren ve 15 yıl hapsi istenen Evirgen, 17 Temmuz’da hakim karşısına çıkacak.

YALNIZ BIRAKMIYOR

Büyüküstün ise cezaevindeki Umut Evirgen’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncunun, Umut Evirgen’in avukatları ile sık sık görüşüp bilgi aldığı öne sürüldü.

FOTOĞRAFINI BEĞENDİ

Tuba Büyüküstün’ün, önceki gece saat 02.30’da Umut Evirgen’in Instagram hesabındaki bir fotoğrafı beğenmesi dikkati çekti. Ünlü oyuncu, daha sonra yaptığı beğeniyi sildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.