TRT’de yayınlanan Dünya Hali ile Kıbrıs Zafere Doğru dizileri final yapıyor

TRT 1’de yayınlanan ve reyting listelerinde beklentiyi karşılayamayan Dünya Hali dizisi ile Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı.

Neden Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu Dünya Hali’nin, düşük reytingler nedeniyle 20. bölüm itibarıyla ekrana veda edeceği öğrenildi.

Bir başka final kararı ise Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizi için geldi. Cumhuriyet’te yer alan habere göre; geçen sezon başlayan ve büyük ilgi gören dizi, ikinci sezonda izleyici kaybı yaşadı. Daha önce 60 dakikalık bölümler halinde planlanan ama ekrana geldikten sonra 120 dakikalık formata dönüş yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı. Dizi 31. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.