TRT 1’in sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’a flaş transfer!

TRT 1’in sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölüm (6. bölüm) fragmanı yayınlandı. Paylaşılan fragmanla, ünlü YouTuber’ın diziye katıldığı ortaya çıktı.

TRT 1’in sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın 6. yeni bölümünde kadroya ‘Keloğlan’ karakteri de katılıyor. Kafalar kanalıyla fenomen olan ünlü YouTuber Atakan Özyurt, Tutunamayanlar’da Keloğlan’ı canlandıracak.

TRT 1’de salı akşamları ekranlara gelen Tutunamayanlar dizisine bir isim daha dahil oldu. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ünlü YouTuber Atakan Özyurt Tutunamayanlar’ın kadrosuna katıldı. Kafalar Karışık isimli sinema filminde de başrol oynayan Atakan Özyurt dizide Keloğlan karakterini canlandıracak.

Tarık, ilham perisi İlhan ve Lütfü’nün yanına artık Keloğlan da katılıyor. Mahalleye yerleşen Keloğlan, kafede çalışan Eylem’e ise aşık oluyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.