Trakya Fest, coşku dolu anlarla yarılandı

Trakya’nın en büyük festivali Trakya Fest, geçtiğimiz üç günü Edirne’nin muhteşem doğa manzarası, eğlenceli etkinlikleri ve unutulmaz sahne performansları eşliğinde geride bıraktı.

Uzunkum Plajı’nda düzenlenen ve toplam 5 gün boyunca 30’un üzerinde sanatçıyı sahnesinde ağırlayacak olan Trakya Fest’te Perşembe akşamı Can Bonomo, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Melek Mosso, Selçuk Balcı, Jehan Barbur, Cihan Murtezaoğlu gibi başarılı isimlerinden ardından üçüncü gün Büyük Ev Ablukada, Tnk, Dolu Kadehi Ters Tut, Nova Norda, Nilipek ve Gencer Savaş Orkestrası festivalcilerin arasında girerek eğlenceli anlar yaşandı.

Coşku dolu anlara ev sahipliği yapan Trakya Fest’te dolu dolu üçüncü günü geride bırakan festivalciler, doyasıya eğlencenin tadına vararak müzik şöleninin yanı sıra eşsiz doğa manzarası ve plajıyla unutulmaz anlar biriktirdiler.

Cuma akşamı sürpriz kapanış partisiyle festivalcileri şaşırtan ve unutulmaz bir deneyim yaşatan Trakya Fest, hafta sonu devam edecek etkinlikleriyle iki gün daha birçok isme ev sahipliği yapacak.

Festivalin son iki gün konser takvimi;

20 Temmuz

Mor ve Ötesi

Yüksek Sadakat

Gazapizm

Ayo&Teo

Ufuk Beydemir

Yökş

Bedük Kapanış Partisi

21 Temmuz

Edis

Gaye Su Akyol

Ben Fero

Emir Can İğrek

Kahraman Deniz

RockA

Oldies’n Goldies Kapanış Partisi

“Tüm Renkleri Buluşturan Festival” Trakya Fest başladı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.