“Tüm Renkleri Buluşturan Festival” Trakya Fest başladı!

”Tüm Renkleri Buluşturan Festival” sloganıyla her yıl yenilenen ve Trakya Bölgesi’nin ilk müzik festivallerinden biri olan Trakya Fest, geçtiğimiz son iki senenin ardından bu yıl üçüncü kez kapılarını müzikseverlere açtı.

Orfe Organizasyon imzasıyla birbirinden farklı etkinlikler ve başarılı performanslara ev sahipliği yapacak olan Trakya Fest, ilk gününde binlerce kişi tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Edirne’nin doğa harikalarından biri olan Uzunkum Plajı’nda düzenlenen festivalin ilk gününde sahne alan; Seksendört, Feridun Düzağaç, Suzan Kardeş, Pera, Aslı Gökyokuş, Ozbi Feat. Gülce Duru katılımcılara eşsiz bir müzik şöleni yaşattı.

Sahne alan sanatçıların her şarkısına tek bir ağızdan eşlik eden katılımcılar gün boyunca bölgenin en güzel plajında; denizin, gün batımının, müziğin ve muhteşem doğanın tadını çıkardı.

İlk gün ücretsiz olarak katılımcılarını ağırlayan Trakya Fest, kumsaldan sahneye dolu dolu bir festival deneyimi ile misafirlerini 4 gün boyunca ağırlamaya devam edecek.

blank
Suzan Kardeş
Feridun Düzağaç
Seksendört

Bu sene 80 bin kişiyi ağırlamayı hedefleyen Trakya Fest’in diğer konser takvimleri ise şu şekilde;

18.Temmuz

Can Bonomo

Yüzyüzeyken Konuşuruz

Melek Mosso

Selçuk Balcı

Jehan Barbur

Cihan Mürtezaoğlu

Crew Project Kapanış Partisi

19.Temmuz

Büyük Ev Ablukada

Tnk

Dolu Kadehi Ters Tut

Nova Norda

Nilipek

Süpriz Kapanış Partisi

20.Temmuz

Mor ve Ötesi

Yüksek Sadakat

Gazapizm

Ayo&Teo

Ufuk Beydemir

Yökş

Bedük Kapanış Partisi

21.Temmuz

Edis

Gaye Su Akyol

Ben Fero

Emir Can İğrek

Kahraman Deniz

RockA

Oldies’n Goldies Kapanış Partisi

“Trakya Müzik Festivali” yıldızlara sahne olacak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.